ROZVOZ:
CELÉ MENU: 6,20 €
REŠTAURÁCIA:
CELÉ MENU: 6,20 €
Pondelok 22.4.:Paradajková so syrom 0,33 l (1,7)
A: Bravčové medajlónky s nivovou omáčkou a americkými zemiakmi 300g (7)
B: Tagliatele s kur. mäsom, cuketou, cherry paradajkami, crudom a parmezánom 300g (1,3,7)
C: Veg - Vyprážaný syr s baby zemiakmi a tatárskou omáčkou 300g (1,3,7,10)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Utorok 23.4.:
Pórková krémová s chlebom 0,33 l (1,7)
A: Kuracie soté s ryžou s hráškom 300g (1,7)
B: Štefánska roláda so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou 300g (1,7)
C: Veg - Ovocné gule s grankom a cukrom 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Streda 24.4.:
Slepačia polievka 0,33 l (1,3,9)
A: Tortila plnená trhaným bravčovým mäsom, zeleninou + hranolky a BBQ 300g (1,3,7)
B: Kurací rezeň v sezame s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom 300g (1,3,7,11)
C: Veg - Kapustové strapačky s kyslou smotanou 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Štvrtok 25.4.:
Mrkvový krém so štanglou 0,33 l (1,7)
A: Kurací gyros, tzatziky a pečené zemiaky 300g (7)
B: Hovädzí guláš s knedľou 300g (1,3,7)
C: Veg - Penne con spinachi 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Piatok 26.4.:
Cibuľačka s krutónmi 0,33 l (1,7)
A: Plnený kurací rezeň (šunka, ementál) 1/2 ryža 1/2 krokety 300g (1,3,7)
B: Zemiakové gule plnené údeným mäsom s kyslou kapustou a praženou cibuľkou 300g (7)
C: Veg - Jahodové palacinky s cukrom a čokoládovou polevou 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)