ROZVOZ:
CELÉ MENU: 5,50 € BIG MENU: 9,20 €
REŠTAURÁCIA:
CELÉ MENU: 5,50 € BIG MENU: 9,20 €
Pondelok 22.5.:Cesnaková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
A: Bravčový plátok so slaninkou a volským okom s hranolkami 300g (1,3,7)
B: Morčacia roláda (špenát, sušené paradajky, syr) + zemiaková kaša 300g (1,7)
C: Veg - Cuketové rizoto so cherry paradajkami a parmezánom 300g (1,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Utorok 23.5.:
Boršč s kyslou smotanou 0,33 l (1,7,9)
A: Bravčové soté s ryžou s kukuricou 300g (1)
B: Vyprážaný údený syr plnený šunkou so steakovými hranolkami a kečupom 300g (1,3,7)
C: Veg - Tuniakový šalát so štanglou 300g (1,3,4,7,12)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Streda 24.5.:
Cibuľačka so zemiakmi 0,33 l (-)
A: Hovädzí poľovnícky guláš s knedľou a červenou cibuľkou 300g (1,7)
B: Marinovaný žobrákov steak so zemiakovými chipsami a BBQ 300g (1,7)
C: Veg - Syrové trio (eidam, oštiepok, encián) s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 300g (7,10)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Štvrtok 25.5.:
Fazuľová Jókai s cestovinou a smotanou 0,33 l (1,7)
A: Pečené kuracie stehno s ryžou a marhuľovým kompótom 300g (7)
B: Francúzske zemiaky s domácou klobásou a kyslou uhorkou 300g (7,12)
C: Veg - Tagliatelle con spinachi 300g (1,3,7,12)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Piatok 26.5.:
Slepačia 0,33 l (1,9)
A: Kuracie čínske soté so zeleninovou ryžou 300g (1,7)
B: Bravčové karé na špenátových listoch s americkými zemiakmi 300g (7)
C: Veg - Sladké šúlance so strúhankou, maslom a cukrom 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)