ROZVOZ:
CELÉ MENU: 4,60 € BIG MENU: 7,80 €
REŠTAURÁCIA:
CELÉ MENU: 4,60 € BIG MENU: 7,80 €
Pondelok 1.3Špenátová krémová 0,33 l (7)
A: Kuracie čínske soté s ryžou 300g (-)
B: Bravčové stehno na smotane s tarhoňou 300g (1,7)
C: Veg - Zeleninové lasagne 300g (1,3)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Utorok 2.3
Boršč 0,33 l (7,9,12)
A: Bravčová cigánska (krkovička) s hranolkami a horčicou 300g (1,10)
B: Kurací rezeň v cestíčku s restovanými zemiakmi na cibuľke 300g (1,3,7)
C: Veg - Zeleninové rizoto posypané údeným syrom 300g (7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Streda 3.3.
Francúzska polievka 0,33 l (1,9)
A: Pečený bôčik, červená kapusta + knedľa 300g (1,3,7,12)
B: Špagety Bolognese s parmezánom 300g (1,3,7)
C: Veg - Makové šúlance preliate maslom s cukrom 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Štvrtok 4.3.
Fazuľová polievka 0,33 l (1,7)
A: Kuracie pečienky na červenom víne s ryžou 300g (1,7)
B: Morčacia roláda (šunka, encián) s opekanými zemiakmi 300g (7)
C: Veg - Zeleninové fašírky s jogurtovým dressingom a miešaným šalátom 300g (1,3,7)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)
Piatok 5.3.
Demikát 0,33 l (7)
A: Rezeň z vykostených kuracích stehien ½ ryža ½ americké zemiaky 300g (1,3,7)
B: Strapačky s kapustou a slaninkou s kyslou smotanou 300g (1,3,7,12)
C: Veg - Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi + tatárska omáčka 300g (1,3,7,10)
D: Pizza /šunková, salámová, šampiňónová, syrová/ 350g (1,3,7,12)
Dezert (1,3,7)